Cena a kvalita - Veverka, J.
Významná úloha kvality v súčasnom trhu - vnútornom i zahraničnom. Prvoradé miesto kvality výrobku i služieb v riadiacej práci a hospodárskej činnosti podnikového manažmentu. Cena ako informačný prostriedok, nástroj trhu. Cenotvorná politika. Vzťah predávajúceho a kupujúceho v podmienkach fungujúceho trhového mechanizmu.