Zásobovací logistika - Jurová, Marie
Problematika zásobovacej logistiky ako prostriedku účelného systému materiálového toku. Integrácia riadenia materiálového toku. Spojenia v logistickom reťazci a optimalizácia materiálového toku. Výrobné podnikové plánovanie založené na ucelenom systéme materiálových tokov. Analýza pre stanovenie reprezentatívnych výrobkov. Integrovanie logistických procesov v zásobovaní. Štruktúrovanie logistických činností.