Formy úverového financovania - Pálka, I.
Najčastejšie spôsoby, podmienky a záväzky vyplývajúce z úverového financovania zahraničným investorom. Nástroje úverovania. Dlhopisy. Emisná dokumentácia. Zmluva o upísaní. Zahraničná pôžička. Pripravenosť dlžníka.