Informácie o zložení potravín v perspektívach potravinárskeho priemyslu
Databáza o zložení potravín je významným prostriedkom v rozvoji produkcie potravín. Využitie údajov z databázy na určenie výživovej dostatočnosti potravín a diét a tiež ako bázy pre kontakt so spotrebiteľmi. Potravinárske spoločnosti, ktoré zostavili informácie o potravinách a ich analytických hodnotách. Potravinové štandardy a pravidlá. Informácie pre potreby priemyslu, informácie pre spotrebiteľov.