Mäso naše nie každodenné. 1 - Pichlerová, Eva
Závažné problémy v spracovaní mäsa, ktoré odkryl prvý kontraktačný veľtrh Mäsokomplex v Bratislave. Ochrana spotrebiteľa zákonom o potravinách a označením potravín. Zásady správnej výrobnej praxe.