Informačné technológie
Z obsahu prílohy: Nová priorita: bezpečnosť a úschova dát. Ďalšia generácia serverov HP. Prvý superprehľadávač Internetu. Manažérsky software. Technológia tretieho tisícročia. Jednotné databázové riešenie pre rôzne počítačové platformy. Siemens Nixdorf - nový globálny hráč. Databázový server Informix pre pracovné skupiny. Systémový integrátor podnikových systémov.