Informačné technológie
Z obsahu prílohy: Mobilné komunikácie. Telekomunikačná infraštruktúra v SR. GSM neohrozí mobilnú sieť Eurotelu. Integrovaný systém pre vzdialený prístup do LAN sietí. Prenos informácií na veľké vzdialenosti - VSAT technológia. Ericsson lídrom mobilných komunikácií. Satelitná dátová komunikácia. Atramentová tlačiareň v pätách laserovej.