Softwarová podpora logistických procesů v Systéme 21 - Palát, M.
Zvyšovanie požiadaviek na kvalitu riadenia podporuje softwarový informačný systém - Systém 21. Základná štruktúra systému. Zaistenie dodávateľského procesu predajnými modulmi Systému 21. Výrobné moduly pre definíciu dátovej základne. Moduly mimo výkonu zaisťujúce prevádzku celého informačného systému. Derivované verzie informačného systému pre distribúciu v potravinárskom a nápojovom priemysle.