Stavebníctvo Komerčná príloha
Z obsahu prílohy: 1. Kvalitné a ekologické výrobky ako základ a podmienka kvalitnej stavby. 2. Nové technológie v stavebnej výrobe. 3. Poradný zbor pre mechanizáciu stavebníctva.