Staviteľ - Bukvová, I.
Z obsahu prílohy: Ciele a koncepcie bytovej politiky. Privítajme nový mesačník! Bilancovanie v stavebných firmách. Ciele koncepcie bytovej politiky. Ekologický projekt klimatizácie budovy. Výstavy a veľtrhy a akcie pre stavbárov.