Výkonnosť a efektívnosť slovenského tehliarstva - Bačišin, Vladimír
Výroba a spotreba tehliarskych materiálov na Slovensku. Vývoj bytovej výstavby do r.1990 a v r.1991-1994. Nápravy pre zlepšenie ekonomického postavenia odvetvia. Vývoj a súčasná produkcia Západoslovenských tehelní. Majetkové pomery v podniku, koncentrácia vlastníctva.