Štyri pätiny slovenskej stavebnej výroby zabezpečujú súkromné firmy - Grančič, P.
Postupné oživenie v slovenskom stavebníctve. Stavby v zahraničí. Konkurencieschopnosť slovenského stavebníctva. Rozvoj stavebníctva závisí od rastu celej ekonomiky. Vývoj priemerných cien akcií podnikov Váhostav Žilina, Chemkostav HSV Humenné a Inžinierske stavby Košice. Tabuľky investorských ukazovateľov vybraných reprezentantov stavebníctva.