Inlety - nová perspektiva přeprav potravin v kontejnerech - Novák, J.
Preprava voľne uložených potravín v kontejneroch ISO rady 1 veľkosti C, CC - inletoch. Najčastejšie prepravované potraviny v inletoch a výhoda prepravy. Plnenie obalov.