K některým problémům logistických dispozic ve výrobě - Komárek, Josef
Faktory vplývajúce na nové logistické výrobné dispozície. Logistický koncept výroby postavený na zákaznícky definovanom koncepte výroby. Nutnosť dosiahnutia vysokej produktivity práce pri technologických operáciách. Ergonomické riešenie pracovísk. Dopravná a manipulačná obsluha výroby, doprava a paletizácia. Ochrana pracovníkov pred škodlivými vplyvmi, zabezpečenie vysokej kvality práce. Spracovanie informácií. Problém technickej prípravy a prestavby výroby. Atmosféra v podniku. Zapojenie reengineeringu do logistických dispozícií. Nové logistické výrobné dispozície.