Tok zboží v masové distribuci
Štruktúra maloobchodných jednotiek vo Francúzsku. Charakteristika potravinárskych maloobchodných jednotiek. Tok tovaru závisí hlavne od druhu tovaru. Logistika sezónnych výrobkov závisí od miesta ich pôvodu. (Voľne spracované podľa materiálu ACTIM, organizácie na podporu priemyselnej spolupráce medzi Francúzskom a ČR, stredisko Praha).