Vztah logistiky k ekonomickým prognózam. 6 - Petrbok, I.
Úvod do prognostiky. Aplikácia v logistike. Význam prognózy v podnikovej ekonomike. Postup spracovania prognostických informácií. Prehľad zdrojov ekonomických prognóz. Prognostické náplne podnikových činností. Vplyvy pôsobiace na prognózu.