Potrebujeme štátnu rodinnú politiku? 5 - Sopira, Boris
Posledná časť príspevku k téme rodinnej politiky je venovaná ochrane zdravia ako jednej z dôležitých charakteristík kvality života človeka, podstatným črtám novej rodinnej politiky, vzťahu štátu k rodine v nových politických a ekonomických pomeroch. Zdravie a ochrana zdravia ako súčasť kvality života, ktorý má i významný ekonomický rozmer.