Systém merania potrieb v NSR - Reuterová, Emília
Jedným z permanentne diskutovaných tém sociálnej politiky SRN je téma spotrebného koša a s tým úzko súvisiace stanovenie primeraných normatívov v sociálnej pomoci. Fungovanie sociálnej pomoci a jeho prepojenosť na spotrebný kôš. Historický prehľad vývoja spotrebného koša. Nový systém merania potrieb.