Ako urobiť energetický audít budovy alebo od regulovania spotreby k princípu zachovania energie - Dahlsveen, T.
Zachovanie energie znamená úspory energie, zlepšenie životného prostredia a ekonomický prínos. Projekt na zachovanie energie. Hodnotenie celkového potenciálu energetických úspor v budove a požadovaných investícií. Energetický audit a technicko-ekonomické vyhodnotenie. Kontrola spotreby energie. Hlavné údaje energetického auditu, ukážka kľúčových čísiel energetickej efektívnosti budov, ekonomická životnosť častí stavieb.