Slovenský poprivatizačný fond sa rozbieha - Petráš, J.
Slovenský poprivatizačný fond je zdroj rizikového revitalizačného kapitálu na investovanie prevažne do spracovateľského priemyslu SR. Charakteristika rizikového a revitalizačného kapitálu, investorov a fondu. Mechanizmus, stratégia a investičná politika fondu. Kapitalizácia investičných vkladov a delenie výnosov fondu. Podnikateľské prostredie v SR. Očakávané výsledky SPPF. Národohospodárske efekty.