Čo by mal vedieť začínajúci podnikateľ o problémoch investovania - Šnircová, Jana, 1971-
Potrebné rady podnikateľom pri začiatku podnikania. Čo treba zohľadniť v procese investičného rozhodovania. Metódy hodnotenia efektívnosti investícií. Metóda doby návratnosti (úhrady). Čistá súčasná hodnota. Vnútorné výnosové percento (vnútorná miera výnosnosti).