K zákonitostiam hospodárskeho vývoja vo svete Príloha Hospodárskych novín
Vývoj reálneho HDP vo vybraných krajinách v r. 1990-1995. Reálna súkromná spotreba. Reálny hrubý domáci produkt. Reálna súkromná spotreba vo vybraných krajinách.