Nedynamická inovačná dynamika. 1 - Sedlák, Mikuláš
Stav ekonomickej štruktúry Slovenska pred transformáciou. Štrukturálne zmeny slovenského hospodárstva od rakúsko-maďarského vyrovnania r. 1867 do r. 1989. Slovensko v štádiu industrializácie. Odlišnosť základnej sektorovej štruktúry Slovenska od hospodársky vyspelých krajín koncom 80. rokov 20.stor.