Matematické metody v ekonomice - Maňas, Miroslav
V dňoch 18.-20.9.1995 sa v Ostrave konalo sympózium " Matematické metody v ekonomice 1995" za účasti 74 odborníkov zo šiestich krajín. Medzi účastníkmi boli aj pedagógovia EU Bratislava: M. Chobot, ktorý referoval o použití teórie kooperatívnych hier v analýze obálky dát; J. Sojka a A. Laščiak prednášali o prognózach vývoja slovenskej ekonomiky pomocou ekonometrických modelov.