Informačný systém o cene práce a jeho ďalší rozvoj - Halás, Š.
Budovanie informačného systému o cene práce od roku 1992. Snahou je vybudovať informačný systém, ktorý by poskytoval informácie ústredným orgánom ako aj ďalším užívateľom až po najnižšiu prevádzkovú jednotku v regióne. Výrazné kvantitatívne a kvalitatívne zmeny, ktoré zaznamenáva informačný systém - rozšírenie počtu spravodajských jednotiek, zvýšenie zastúpenia rozpočtových a príspevkových organizácií v systéme, začatie nových zisťovaní využívaním možností osobitného programu "UKAZUJ". Charakteristika ďalšieho rozvoja informačného systému.