Francúzske domácnosti vynakladajú čoraz viac prostriedkov na kultúru, oddych a zdravotnícku starostlivosť - Kita, Jaroslav
Rast podielu výdavkov na kultúru a oddych vo francúzskych domácnostiach je prejavom rastúceho významu voľného času. Štruktúra spotreby francúzskych domácností v r. 1970-1994. Zmeny v štruktúre výdavkov na potraviny. Hlavné prostriedky využívania voľného času. Vybavenosť francúzskych domácností predmetmi dlhodobej spotreby. Spotreba domácností v medzinárodnom porovnaní.