Harmonizovať vyššie kolektívne zmluvy - Zvrškovec, A.F
Z diskusie na tému odbory verzus zamestnávatelia na XVI. riadnom zhromaždení HNclubu. Diskusné príspevky A. F. Zvrškovca, Ľ. Valacha, P. Kasalovského, E. Machynu, S. Holáka, Š. Rosinu, Ľ. Kollarika, R. F. Mosného, M. P. Čatloša, M. Ľacha a A. Engliša.