Kariéra s HN - Hyžová, J.
Z obsahu prílohy: Preč sú štatisti s veľkou mocou. Týždeň rozvoja ľudských zdrojov. IAESTE - Medzinárodné združenie pre výmenu študentov na technickú prax. Recenzia: Jak by se Konfucius domáhal zvýšení platu?