Kariéra s HN - Mihalik, Jozef
Z obsahu prílohy: Euromanažment ľudských zdrojov (potreba novej kvalifikácie, transformácia kultúry práce). Opäť príležitosť pre študentov. Oznamy o voľných pracovných miestach.