Kdo pro bankovní profese - Mikšík, Oldřich
Súčasný vývoj bankovníctva kladie zvýšené nároky na efektívne využitie ľudského potenciálu. Využitie psychodiagnostických metód pre identifikáciu osobnostných vlastností a dispozícií. Analýza nárokov na pracovnú pozíciu. Východiská pre výber a hodnotenie pracovníkov.