Sociodemografické charakteristiky pracovných síl v poľnohospodárstve - Buchta, Stanislav
Zmapovanie sociodemografickej štruktúry pracovníkov v poľnohospodárstve podľa jednotlivých právnych foriem v regionálnom členení. Štruktúra pracovníkov podľa pohlavia, veková štruktúra, vzdelanostná štruktúra. Vzdelanostná štruktúra pracovníkov v poľnohospodárstve spolu a žien podľa právnych foriem.