Nové minimálne mzdové tarify - Mačuha, Miroslav
Stanovenie výšky minimálnych mzdových taríf. Úloha minimálnych mzdových taríf. Novela nariadenia vlády SR z marca 1996 týkajúca sa minimálnej mzdy a minimálnych mzdových taríf. Výklad k Nariadeniu vlády Slovenskej republiky č. 84/1996 Z.z. z marca 1996.