Ku koncepcii politiky zamestnanosti - Hrebíčková, Marta
Dosiahnutie rovnováhy medzi ponukou a dopytom na trhu práce a produktívne využitie zdrojov pracovných síl ako jeden zo základných cieľov hospodárskej politiky a sociálnej politiky štátu. Analýza faktorov, ovplyvňujúcich ponuku na trhu práce, dopyt na trhu práce a vzťah medzi nimi.