Príznaky oživenia na trhu práce - Mladý, M.
Nepriaznivý vývoj trvania nezamestnanosti, pokles miery nezamestnanosti a nárast dopytu po pracovnej sile v SR v r. 1995. Vývoj nezamestnanosti podľa času trvania nezamestnanosti v 4. štvrťroku 1993, 1994 a 1995, vývoj počtu pracujúcich v oblastiach SR a vývoj miery nezamestnanosti v SR v štvrťrokoch 1993-1995.