Trh práce v Nemecku - Stanek, Vojtech
Problém nezamestnanosti na trhu práce v Nemecku. Dimenzie a príčiny tohoto problému. Snaha riešiť problém - vláda, odbory a manažéri. Potreba kontroly vývoja miezd. Výška pracovných nákladov. Potreba reformy verejnej sociálnej starostlivosti, prehodnotenie fungovania "spoločnosti blahobytu". Nezamestnanosť a boj proti nej sa stáva prioritou aj vo Francúzsku.