Výklad k zákonu o zamestnanosti č. 1/1991 Zb.
Výklad k zákonu o zamestnanosti č. 1/1991 Zb. so zmenami a doplnkami zákonom č. 305/91 Zb., zákonom č. 578/91 Zb., zákonom č. 231/92 Zb., zákonom NR SR č. 247/93 Z.z., zákonom NR SR č. 319/93 Z.z., zákonom NR SR 189/94 Z.z., zákonom NR SR č. 374/94 Z.z., zákonom NR SR č. 73/95 Z.z. a zákonom NR SR č. 197/95 Z.z. Dôležitosť výkladu jednotlivých ustanovení zákona pri zabezpečovaní aktívnej politiky zamestnanosti úradmi práce a zamestnávateľmi.