Vývoj trhu práce v SR a nezamestnanosť Príloha Hospodárskych novín
Úroveň nezamestnanosti v Slovenskej republike v r. 1995, 1996. Výrazne diferencovaná regionálna nezamestnanosť. Štruktúrne rozvrstvenie nezamestnaných. Vytváranie nových pracovných miest. Vývoj mesačnej mzdy vo vybraných odvetviach. Vývoj vyplatených príspevkov v nezamestnanosti. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.