Nezamestnanosť absolventov škôl - jej príčiny i dôsledky - Juríčková, Vilma
Podiel absolventov škôl na celkovej ponuke práce. Kvantifikácia ponuky práce. Veková štruktúra ponuky práce. Vzdelanostná štruktúra nezamestnanosti. Prehľad o štruktúre evidovaných absolventov. Štruktúrna nezamestnanosť mladých ľudí v perc. Voľba ďalšej činnosti u mladých ľudí. Výchovno-vzdelávací systém a jeho reprofilácia. Tri hlavné úlohy, ktoré plní výchova a vzdelávanie.