Regionální politika Na cestě k Evropské unii. 7 - Urban, Luděk
Obrat v jednotnej regionálnej politike EÚ nastal v 80. rokoch. Financovanie regionálnej politiky (štrukturálne fondy, Kohézny fond). Výbor regiónov - nový poradný orgán EÚ - funkcia Výboru. Prioritné ciele regionálnej politiky. Výsledky regionálnej politiky EÚ. Regionálna politika EÚ a pridružené krajiny.