Vyhláška Úradu geodézie, kartografie a katastra Slovenskej republiky
Úplné znenie vyhlášky Úradu geodézie, kartografie a katastra Slovenskej republiky z 8. februára 1996, ktorou sa vykonáva zákon NR SR o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam (katastrálny zákon).