Koncepcia štátnej bytovej politiky. 3
Táto časť koncepcie je venovaná liberalizácii nájomného, sociálnej politike v bývaní a najmä ekonomickým nástrojom podpory rozvoja bývania. Kap.: VI. Sociálna politika v bývaní. VII. Ekonomické nástroje podpory rozvoja bývania.