Súčasné tendencie vo vývoji typov organizácie hospodárskej sféry SR Príloha Hospodárskych novín
Základné súčasné tendencie vo vývoji organizačných foriem a typov organizácie v SR z rozličných hľadísk (podľa druhu vlastníctva, veľkosti organizácie, podľa odvetví). Organizačná štatistika.