Fiskální krize ve střední Evropě se nekoná Ekonomika tranzitivních zemí - Horčicová, M.
Seminár na tému Fiškálna kríza v štátoch strednej a východnej Európy - Smilovice. Program seminára - 1. prehľad fiškálnych a makroekonomických politík tranzitívnych ekonomík, 2. fiškálne aspekty budúceho členstva strednej a východnej Európy v EÚ, 3. dopady výdavkových a príjmových politík do rozpočtovej štruktúry krajín SVE. Prezentácia názorov svetových a českých ekonómov. Závery seminára.