Vláda si schválila účet za rok 1995 - Ďurianová, Alica
Štátny záverečný účet za rok 1995. Zámer štátneho záverečného účtu. Podiel dlžníkov podľa podnikateľskej formy na daňových nedoplatkoch. Čerpanie prostriedkov zo štátneho rozpočtu v r.1995.