Majetkové priznanie musí podať každý vlastník nehnuteľnosti - Gossányi, Vojtech
Povinnosť podať majetkové priznanie vyplýva zo zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov. Kto a ako musí podať majetkové priznanie. Zmeny v nových tlačivách majetkového priznania. Upozornenie na chyby v poučení pre podanie majetkového priznania.