Koordinácia menovej a rozpočtovej politiky - Hlavatá, Irena
Štátny, resp. vládny dlh a možnosti jeho financovania - ako spoločný problém riadenia menovej a rozpočtovej politiky. Nutnosť koordinácie menovej a rozpočtovej politiky a dlhová politika. Solventnosť štátneho rozpočtu. Menový aspekt zadlženosti štátu v podmienkach transformácie. Vonkajšia a vnútorná zadlženosť SR. Menovo-rozpočtová a dlhová stratégia. Menové aspekty dlhovej politiky. Manažment štátneho dlhu.