Problems of Debt Management in Slovak Republic - Hlavatý, Egon
Kľúčové problémy riadenia štátneho dlhu v SR. Teoretické a metodologické prístupy. Vývoj štátneho dlhu. Vnútorná zadlženosť SR. Dlhová politika - zabezpečenie stabilizácie ekonomiky, zachovanie východiskového dlhového pomeru (pomer deficitu štátneho rozpočtu k HDP), optimálny rast nákladov dlhovej služby, zabezpečenie trvalej solventnosti štátu voči zahraničiu i vo vnútornej ekonomike.