Výsledky hospodárenia verejného sektora za rok 1995 - Sahaj, Ján
Vývoj rozpočtového hospodárenia SR v r. 1995. Mesačné prírastky príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu (ŠR). Vzťah ŠR k centrálnej banke. Vnútorná zadlženosť SR - štátne finančné aktíva a pasíva, štátne fondy, Fond národného majetku SR. Štátne záruky za bankové úvery.