Efektívnosť v najširších súvislostiach - Pamětický, J.
S prvým viceprezidentom Všeobecnej úverovej banky, a. s., Ing. Jozefom Pamětickým o činnosti poprednej slovenskej komerčnej banky. Prvenstvá VÚB: SWIFT, emisia obligácií, zahraničný audit. Ponuka vyše 50 bankových produktov. Mapovanie financií, klientov a ich požiadaviek. Úroková diferenciácia. Posilňovanie zdrojovej základne.