Európsky formát Vo Všeobecnej úverovej banke stúpa tlak na kvalitu - Szikhart, F.
Viceprezident Všeobecnej úverovej banky, a. s., Ing. František Szikhart o bankovej a produktovej stratégii špičkovej slovenskej peňažnej ustanovizne. Optimalizácia odbytových ciest na základe analýz. Dvojičkové banky - nezvyčajný experiment. Likvidita, návratnosť úverov, univerzalizácia, bankové systémy. Zníženie zavislosti od sekundárnych zdrojov.